Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2323 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2327 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165 Verhalend Glas | Woningen, kantoren & bedrijven

Woningen, kantoren en bedrijven

In woningen, kantoren en bedrijven kan de toepassing van betekenisvolle glaskunst een waardevolle en inspirerende toevoeging zijn.

 

Architectuur
Glasfototegels kunnen worden opgenomen in de architectuur van een woning, voorziening of bedrijf. De tegels kunnen als ornamenten aan de buitenkant van het gebouw worden aangebracht. In de vorm van voorstellingen kunnen glastableaus in de buitenmuur worden opgenomen en kunnen naambordjes bij de ingang van het gebouw duidelijk maken wie er verblijft.

 

Voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Naambordjes   zie
  • Stoep en straattegels   zie
  • Ornamenten voor binnen en buiten
  • Glastableaus binnen en buiten  zie  “Glastableaus geven een voorstelling weer. De voorstelling verbeeldt de eigenheid van plekken, organisaties of families. De voorstelling is een kunstzinnige interpretatie van het te vertellen verhaal. Het tableau bestaat uit meerdere glasfototegels en kan als schilderij aan de muur worden gehangen of in de muur worden aangebracht.”

Interieur
Glasfototegels kunnen het verhaal van de plek en van diegenen die er verblijven in het interieur versterken. Tegels kunnen als achterwand in de keuken worden aangebracht en in de badkamer als scheidingswand en als glastegel in deuren en ramen.
Tafels kunnen worden gemaakt met tegels daarin gelegd. Lampen en schalen gemaakt van glasfototegels maken het interieur tot de plek van de persoon die er verblijft.

 

Voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Tegels voor achterwanden sanitair en keuken  zie
  • Lamp  zie
  • Schalen zie