‘Verhalend glas’ gaat over de toepassing van glaskunst die een ‘betekenis’ tot uitdrukking brengt. De identiteit van mensen, organisaties of plekken is de basis voor deze glaskunst. Zo wordt gewoon glas ‘glas met een verhaal’.

Wij maken glasobjecten voor personen, woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen, voor de openbare ruimte en voor het cultureel erfgoed.  We maken glasobjecten die betekenisvol zijn bij ceremonies zoals bijvoorbeeld begraven en cremeren. We maken glasobjecten in de vorm van geschenken, reclame en decoratie. Of glasobjecten die iets vertellen over de kunst die te koop is musea en galeries.

Wij richten ons daarbij op particulieren, maatschappelijke instellingen, bedrijven en overheden.

 

Plekken
De identiteit van een plek – huis, straat, plein, buurt, wijk, dorp, stad –  weerspiegelt de kracht ervan. Die identiteit kun je markeren en versterken met betekenisvolle glas-objecten. Voorbeelden hiervoor zijn glazen stoeptegels, glastableau, glasafdrukken etc.

 

Organisaties en  bedrijven
Glaskunst kan de identiteit van een organisatie tot uitdrukking brengen en versterken. Bijvoorbeeld in de vorm van een beeldmerk, relatiegeschenk, naambordje, jubileum object (romal utrecht), glastableau etc.

 

Personen en families 
Voor personen en families kunnen glasobjecten betekenis geven aan gebeurtenissen in het leven en zorgen voor verfraaiing van het interieur of als dierbare herinnering aan een persoon. Zoals ceremonie foto’s in glas, herinnerings-iconen, glasfoto tegels, familie tableau etc.