Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2323 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2327 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165 Verhalend Glas | Glasfototegels

Glasfototegels

Glasfototegels zijn tegels gemaakt door middel van de glasfuse techniek waarop een foto, afbeelding, beeldmerk, logo, tekening of anders kan worden ingebrand.
Deze tegels kunnen enkel worden toegepast bijvoorbeeld als naambordje of in serie bijvoorbeeld in een keuken of als tableau. Glastableaus bestaan uit een aantal glasfototegels die tezamen een verhaal over een plek of organisatie verbeelden. Een glastableau is een artistieke en kunstzinnige interpretatie van de identiteit van de plek of organisatie.
De toepassingsmogelijkheden van de glasfototegels zijn zeer uiteenlopend. Bijvoorbeeld bij de inrichting en aankleding van de woning (keuken, sanitair, decoratie, naambordjes op de deur, schalen, lampen), bij de inrichting en aankleding van de openbare ruimte (tegels in viaducten, in de straat, kunstobjecten). De glasfototechniek wordt ook toegepast bij het maken van ceremonie glasfoto’s, broches, kettingen en sleutelhangers.