Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2323 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2327 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/5/7/verhalendglas.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165 Verhalend Glas | Ceremonie glas

Ceremonie glas

Een bijzondere gebeurtenis die je wilt vastleggen in glaskunst. Hierbij kun je denken aan huwelijk, geboorte of herinnerings-iconen etc.
Met name glasfoto’s in glas zijn een duurzame en unieke manier een foto voor altijd vast te leggen. Een foto in glas is kleurvast, waterbestendig en geeft een extra dimensie aan een foto.

Herinnerings iconen

Persoonlijke herinneringsbeelden/iconen , gedenktekens gemaakt in glas.

 

‘‘Het moet een object worden met een persoonlijk verhaal‘‘

 

Glas is zeer geschikt voor het maken van herinneringsbeelden. Het is transparant, gelaagd en kleurrijk. Het kan iets insluiten (bv. een haar of as). Er kunnen afdrukken in gemaakt worden zoals van een dierbaar voorwerp. In glas kunnen ook  (kleuren)foto’s subtiel versmolten worden die kleurvast en weerbestendig zijn. Ook de combinatie van glas met andere materialen als steen, een mozaïek, RVS, messing of beton kunnen het beeld versterken. Elk monument is uniek en wordt eenmalig op maat gemaakt.

 

Voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Glasfototegels
  • Ornamenten
  • Urnen